DVD byte?

Table of Contents

En bok om dagen har infört pocketbyte ute i bloggosfären. Just nu kör hon Pocket & Prassel 3.0 och Pocket och Pyssel vilka båda har renderat i många anmälningar.

I dag när jag började plocka ihop mina DVD filmer fick jag syn på en mini DVD box med Mördare okänd. Jag hade helt glömt bort att den stod i hyllan och samlade damm.  Då dök tanken på pocketbytet upp och frågan jag ställde mig då var om det vore möjligt att göra en liknande variant, fast det då skulle handla om ett DVD byte. Vad tror ni, är det här en idé som borde gå att realisera? Eller är det kanske bara jag som endast ser en film eller en tv-serie en gång för att sedan känna mig färdig med den? Jag vet i dagsläget inte riktigt villket format det här DVD-bytet skulle ha. Innan jag funderar mer på det skulle jag gärna vilja veta om det över huvud taget finns ett intresse för ett sådant här evanemang?

Comments

  1. Har själv försökt lyfta frågan. men inga svar. JAG e i allafall intresserad av at byta DVD filmer. Jag tänkte mig att man bytar typ 20 mot 20 eller 50 mot 50 filmer. mer som en grupp, man behöver ju inte tycka om ala filmer men så kan man fortsätta så sen byta med någon annan sen.
    Vad tror du?

    • Åh så kul att någon (äntligen) nappade på idén även om du uppenbarligen har ställt samma fråga vid ett tidigare tillfälle. Exakt hur upplägget skulle kunna se ut vet jag inte i dagsläget dock tycker jag att det låter lite mycket med 50 filmer. 20 skulle däremot kunna fungera alldeles utmärkt, fast då måste man få lite tid på sig innan det är dags att skicka iväg filmerna till nästa person på listan. Jag tror faktiskt väldigt mycket på den här idén, frågan är väl i det här läget hur man ska få åtminstone några till att anmäla sig. Förslag?

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: