Efterlysning! Installerad WordPressblogg

Nu efterlyser jag någon/några stycken som kan hjälpa mig med att få till en facebook sida till min blogg. Alla mina försök har resulterat i smärre katastrofer och då jag är en tjurskalle brukar jag aldrig ge mig … men nu är det nära!

Har du en installerad version av WordPress? Har du skapat en facebook sida som du länkar till från din blogg?

Snälla, skriv då till mig och tala om hur du gjorde.

Tack på förhand!

Comments

 1. Hej Annika,
  Nu kommer jag lite väl sent in i denna diskussionen – vill bara höra om du löst det?
  Annars kan du slänga in ett mail till oss på Facebookskolan så ska vi se till så att det löser sig :).

  Trevlig kväll!
  Robert Andersson på Facebookskolan

 2. Hoppas att du får till det med sidan, håller tummarna. Väntar på sidan så jag kan gilla den 🙂
  Erika recently posted..Biblioteksbesök- fika och trevligt sällskap

 3. Om du går in på t.ex. min facebooksida http://www.facebook.com/pages/Enligt-O/155161421185948 scrollar ner, klickar på skapa sida, klicka på den ruta som passar bäst på din blogg, tror att jag valde företag etc. men det kan du ändra sedan så kör bara på, välj t.ex. media (klicka runt lite för att se vad som passar) Skriv in namnet på din blogg eller ditt företag, godkänn. När du ska bekräfta finns hemsidor och bloggar med som kategori, ja må vara blind men har inte sett det i första steget. Sedan är det bara att lägga till den bild och information du vill ha.

  Vill du göra en gillaruta på din blogg? Klicka på redigera information, Klicka på marknadsföring i vänstermarginalen, Klicka på lägg till en gillaruta (du behöver ha koll på adressen till din sida så kopiera url:et) När du är nöjd med rutan klickar du på get code (jag har använt iframe. men det finns två olika) och klipper in koden i en textwidget.

  Borde funka, hör av dig annars!

  • Jag tycker att jag har gjort precis så där men jag får helt enkelt inte till det. Ser du också din glada nuna i andras och din egen blogg när du är ute och surfar runt?
   Nåväl, jag ska testa detta ikväll och jag hoppas verkligen att det fungerar för jag håller på att bli galen … 🙁

   • Vet inte hur snyggt det blir, men jag har valt annan bild än mig själv. Lite kan du mixtra med själva gilla-rutan, men till syvende och sist är det FB som bestämmer…

    • Någonting är väldigt fel!

     Jag har visserligen skapat sidan och så långt allt gott och väl.
     Men när jag klickar på länken marknadsföring och skriver in länken till min sida får jag endast fram ”Switch back to Annika Abrahamsson to use this social plug in” ?

 4. Jag hade precis samma problem som du beskrev – det kom en liten bild pa mig brevid ”Like” knappen och jag far absolut itne till det snyggt! Grr!

  • Jag har fått tips av Linda som jag hoppas fungerar. Annars vet jag inte vad jag kommer att ta mig till …

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: