En smakebit på söndag – The Heist av Janet Evanovich och Lee Goldberg

smakebit_imageEn söndag hinner bara komma och gå innan det är dags för nästa. Skrämmande eller hur?

Även om jag inte vill erkänna det är jag tämligen säker på att min ålder har någonting med det att göra (jag fyllde 45 i torsdags, gulp!), men i stället för att gräva ner mig i åldersnoja tänkte jag kasta mig över ännu En smakebit på søndag hos Flukten fra virkeligheten.

Jag har läst en mängd böcker av  men då har det handlat om hennes böcker om prisjägaren Stephanie Plum. Tyvärr valde det svenska förlaget att sluta översätta dessa böcker så från och med bok fjorton är det originalspråket som gäller.

Nyligen kom Evanovich ut med en bok som hon har skrivit tillsammans med . Den heter The Heist och inleds så här:

”Kate O´Hare´s favorite outfit was her blue windbreaker with the letters FBI written in yellow on the back, worn over a basic black T-shirt and matching black Kevlar vest. The ensemble went well with everything, particularly when paired with jeans and accessorized with a Glock. Thirty-three-year-old Special Agent O´Hare didn´t like feeling exposed and unarmed, especially on the job. That all but ruled her out for undercover work. Fine by her.” (s.3)

Måste erkänna att det från början kändes ovant att för en gångs skull inte läsa om Plum när jag höll en av Evanovich böcker i händerna, men spärren släppte efter ett tag och nu har längtan efter Plum lämnat mig för att i stället släppa in nya fina karaktärer i mitt liv.

Comments

 1. Tack för smakbiten!

 2. Är den här lika rolig som böckerna om Plum?

 3. Tänk, den här författaren verkar väldigt omtyckt, men jag hade aldrig hört om henne innan jag började blogga 🙂 Tack för smakbiten.

  • Jag älskar Evanovich böcker om prisjägaren Stephanie Plum. De är av de humoristiska slaget så man orkar inte med flera stycken på rad men det är befriande att läsa en eller ett par med jämna mellanrum 🙂

 4. Har inte läst något av den här författaren, alltid kul att få tips. Tack för smakbiten! 🙂

 5. Kul att hitta nya favoriter. Tack för smakbiten.

 6. Tusen takk for smakebiten:) Ha en fin søndag!

 7. Får skriva upp den, det var så längesen jag läste om Stephanie att jag inte riktigt vet vad jag läst och inte. Bättre att börja på något nytt?

 8. Dette høres spennende ut, takk for smakebiten

 9. Tur att hennes klädsel inte är högsta mode 🙂

Speak Your Mind

*