Femtal i böcker

Table of Contents

Dagens besök på biblioteket renderade som vanligt att armarna nästan nådde ända ner till backen innan jag hade släpat mina fynd till bilen.

Nja, det kanske var en överdrift men har man fibrobyalgi då behöver man inte bära på många gram för att det skall kännas i varje muskelgrupp som används.

Nu var det dock inte värken vi skulle prata om.

Jag håller ju på att beta av serie om Stephanie Plum och i dag lade jag beslag på bok nummer nio och tio: Lätt byte och Gömt byte.

Dessutom siktade jag in på på tre nykomlingar, för mig vill säga: Ormbäraren av Unni Lindell, Black out av samt På sannolika skäl av .

Mycket att sätta tänderna i med andra ord men först ska jag läsa ut Kristina Ohlssons Änglavakter som verkligen lovar gott så här efter att ha läst några kapitel. Recension kommer dock först i början av april.

Till sist måste jag pusha för en intervju med Unni Lindell i dagens P4 Extra. Det var Linda som gjorde mig nyfiken på denna norska författare och hon är minsann produktiv. Hon skriver inte mindre än 2,8 böcker per år. Inte illa minsann.

Unni Lindell är minst sagt i ropet. Jag hittade nämligen en till intervju med henne via Skrivarmammas blogg

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: