Fiktiva födelsedagsfirarenkäten

Helena har onekligen mycket att fira just nu och det är bara att gratulera till såväl födelsedagar som nomineringen till Forma Books blog award.

Stort grattis!

För att fira bloggens 3-årsdag bjuder Helena in till tävling där man ska besvara en födelsedagsenkät. I potten finns ett paket (postens gröna stl M) proppfullt med godsaker: läsbart och allt möjligt roligt.

Vem kan motstå det? Inte jag i alla fall!

Vilken var din bästa bok i sommar?
Jag har läst en hel del bra böcker på sistone men av dessa är det ändå Dead Cold av Louise Penny som sticker ut allra mest.

Vad ser du fram emot att läsa i höst?
Ian RankinDennis Lehane och Justin Cronin släpper alla nytt i höst och jag kan knappt vänta tills jag har böckerna i min hand.

Har du planerat något läsprojekt i höst?
Mitt mål är att avsluta Lindas boktolva, men det går sisådär. Och bara för att göra det ännu mer ”spännande” så har jag anmält mig till Pocketlovers tre på tre-utmaning där jag ska läsa tre tunga böcker av James Ellroy. Jag är dock inte orolig, jag har gått om tid på mig att avsluta mina läsprojekt.

Finns det någon av dig ännu oläst författare som du skulle vilja stifta bekantskap med i höst?
Jag gillar trilogier och har precis börjat på Flickan i fönstret av Assar Andersson. Det är en serie som jag har varit nyfiken på ett tag vid det här laget. Det bästa av allt är att alla tre redan är utgivna, vilket innebär att jag kan läsa alla böckerna i ett svep om jag kommer att gilla vad jag läser just nu. Nu kanske ni tänker att det bara är augusti och att det fortfarande är sommar. Men i Arjeplog kommer hösten tidigare än på många andra ställen. Så det så! 🙂

Vilken bok skulle du vilja tipsa alla om att läsa i höstrusket (/höstsolen)?
The Twelwe av Justin Cronin känns som ett självklart val.

Comments

  1. Jag kämpar också vidare med boktolvan (det är inom räckhåll men långt ifrån säkert att jag klarar den) och ska läsa tre från tre i höst… Och så längtar jag efter Cronins nya förstås 🙂
    Helena (Fiktiviteter) recently posted..När gud var en kanin

    • Böckerna som jag har lagt in i min boktolva finns här hemma så det vore väl katten också om jag inte åtminstone skulle fixa den 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: