Filmatisering av Ann Cleeves böcker nu på tv – uppdatering!

Jag angav fel tid: Vera börjar kl. 21.00, mellan kl. 22.00 – 22.15 tar serien en liten paus för nyheter (typiskt tv4) för att sedan åter ta plats i rutan 22.15 – 23.10

Dessutom krockar det med Mördare okänd vars absolut sista säsong startar på SVT1. Typiskt, men tack och lov så finns det någonting som heter SVT-play.

På söndag kl. 22.15 är det seriestart för Vera som är baserad på Ann Cleeves serie om Kriminalinspektör Vera Stanhope och hennes vapendragare Joe Ashworth.

Jag har bara läst första boken i hennes serie om Shetlandsöarna och den gillade jag inte alls men den här tv-serien ser ut att vara mer i min smak. Jag kommer definitivt att sitta klistrad vid tv-rutan på söndag!

Comments

 1. Hmm, varför så sent? Jag är så less på alla serier som går ”mitt i natten”. 22:15 sover jag redan, för det mesta (går upp 5:30). Visst kan jag spela in, men HD-videon är nästan full och så måste man ju hitta tid till att titta på det man har spelat in… Nä, jag vill också jobba i samma stad som jag bor.
  Monika recently posted..Tematrio – Favoritklassiker

  • Jag kan göra dig lite gladare då jag skrev fel tid i inlägget: Vera börjar kl. 21 och inte 22.15. Tyvärr är du inte direkt hjälpt av detta då Vera bryts för nyheter i en kvart för att sedan fortsätta kl. 22.15 – 23.10 …

   • OK, TV4 alltså, då tittar jag inte ändå. Jag klarar inte deras avbrott för nyheter. Men om jag inte har alldeles fel så tror jag att vi har TV4 Play, så kanske jag ändå kan få se det.
    Monika recently posted..Tematrio – Favoritklassiker

    • Jag har också stora problem med fyrans evinnerliga uppdelande av filmer och tv-serier. Som tur är ser jag inte på den kanalen särskilt ofta och filmer ser jag i stort sett aldrig men på söndag ska jag kolla på Vera för det är trots allt enda sättet att ta reda på om serien är bra eller inte 🙂

 2. Vad bra att du har koll för utan dina tips hade jag missat en hel del som jag vill se 🙂

  • Riktig koll hade jag trots allt inte eftersom Vera börjar kl. 21.00 och inte kl. 22.15! 🙂
   Vad värre är att det krockar med Mördare okänd som är en av mina favoritserier. Tur att SVT-play finns!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: