Här kommer förklaringen till varför Windows Live Writer är så bra!

windows_live-writerEfter att ha provat på såväl som så föll mitt definitiva val till slut på WordPress ganska snabbt bestämde mig för vad mina var och vad jag själv ville kunna vara med och påverka.

Jag har aldrig ångrat mig trots att det finns en klar nackdel med , eller i alla fall med just det som jag använder. Skrivytan är nämligen minimal vilket får till följd att jag inte får någon känsla för texten som jag håller på att :

blogg

Lösningen heter Windows Live Writer som är ett litet lätthanterligt och smått underbart som följer med de flesta, om inte alla, nya datorer i dag. Om inte kan man lätt ladda hem det genom att följa länken ovan.

Det enda man behöver göra för att komma igång är att ange inställningarna för sin /sina och sedan är det bara att sätta igång att skriva. (Ett är att spara sitt alster emellanåt för man vet aldrig när olyckan är framme. Detta gör man enkelt med ctrl + s).

I Windows Live Writer kan man även ange kategorier, nyckelord samt schemalägga inlägget. När man är klar klickar man på “Publicera” och sedan kan man gå vidare med andra viktiga uppgifter.

Comments

  1. Även jag är förtjust i Live Writer, så smidigt! Dock får jag en vit kant under alla bilder jag lägger in från datorn (istället för från webben) som jag inte blir av med, men men… Det kan jag leva med så länge resten fungerar så bra 🙂

  2. Enligt O says

    Men visst kan man förstora skrivytan?! Kommer inte ihåg hur dock, men jag har iaf gjort det.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: