Höjden av otur!

Jag och mina två döttrar har varsin laptop: min yngsta dotter har fått ta min gamla stora ASUS och jag och min äldre dotter har varsin mini-pc av märket Packard Bell.

Följande sker SAMTIDIGT: min äldsta dotters touchpad går sönder, den är glapp i laddningen OCH så får hon in något skitvirus i datorn som gör att man inte kan trycka på en enda ikon utan att få upp ett felmeddelande som uppmanar oss att verifiera ett program som kostar 55 dollar.

Min som aldrig har krånglat blir helt plötsligt nästan omöjlig att ladda då kabeln är glapp, och då menar jag glapp. Man får svära igång den, hålla andan att den ska förbli gott humör och absolut inte flytta datorn då man väl har fått igång den för då är det inte säkert att man får igång den mer den dagen.

Min yngsta dotters sprillans nya kabel har gått sönder och då den är köpt privat är det lite knivigare. Nu har visserligen han som sålde den till mig lovat att hjälpa mig i övermorgon (kanske) men till dess är vi tre stycken som ska dela på min dator.

Som om inte det vore nog fick jag veta i dag att jag inte får genomgå någon koloskopi förrän jag har provat laktosfri kost under några veckor för att se om mina magbesvär försvinner alternativt blir bättre.

Suck!

Comments

 1. Vilken katastrof- jag vet precis hur det är, barnens dator gick sönder, så vi har bara haft min laptop, så jag har haft 2 tonårspojkar i hasorna som vill låna den – och för world of warcraft – det gillar INTE min laptop var rädd att den också skulle lägga av på kuppen, så jag hade lite panik att skaffa dom en ny dator… Men… då är det tonårspojkarna plus de 2 yngre som egentligen har lika mycket rätt att använda den datorn = datorkris ändå! (tur äldsta får tillbaka sin skol-laptop on 2 veckor – en anledning att längta till skolstarten + att han har tänkt köpa en stationär för sin första sommarjobbslön)
  Men… jag funderar på att köpa en mini-pc av min kompis att ha som reserv, har ni varit nöjd med era… (tills dom gick sönder vill säga…)?
  Ella recently posted..Gratis e-böcker hos Billingska (fantasy och scifi)

  • Oj, jag ska nog inte klaga ändå när vi endast är tre som ska slåss om min dator 🙂

   Om jag hade haft råd skulle jag ha köpt en ny dator till min yngsta dotter eftersom hennes saknar en del knappar medan andra är tröga. Jag jobbar alltid extra på vintrarna och då kommer det nog att finnas utrymme för det.

   Jag har varit supernöjd med min mini-pc och den enda nackdelen är att den saknar cd-station, men det är bara märkbart om man skulle behöva ladda in ett program alternativt formatera om datorn.

   Som tur var behöver vi inte tampas om min dator speciellt länge till: min äldsta dotter har beställt en ny och min yngsta får en ny sladd redan i morgon (hoppas jag i alla fall). Egentligen är det bara bra om jag inte sitter så mycket framför datorn på kvällarna då jag gör det i stort sett hela dagarna på jobbet, men det är svårt att blogga och jobba med översättning utan dator 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: