I dag gick startskottet för NaNoWriMo

nano_09_blk_participant_120x240.pngEn hel del inlägg i bloggosfären har i dag handlat om NaNoWriMo Då jag inte hade en susning om vad det handlade om var jag tvungen att göra lite efterforskningar. Deckarhuset gav mig den information jag behövde.

Vad hände? Jo, jag anmälde mig omedelbums! Inte för att jag förstår var jag ska kunna pressa in tiden att skriva de 1667 ord som jag måste skriva varje dag för att få ihop mina 50.000 ord till midnatt den 30 november. Inte nog med det: Med tanke på att jag redan är en dag försenad innebär det att jag en dag måste skriva hela 3334 ord en dag för att kompensera det jag har missat. Men det avskräcker mig inte nämnvärt för det här kan dock ge mig den inspiration och kick jag behöver för att komma igång med boken som har pockat på min uppmärksamhet i flera års tid.

Ni hakar väl på tåget ni också?

Comments

 1. Självklart! Jag har skrivit lite kort att jag är med på min blogg 🙂 Har precis klarat av dagens med 1725 ord.

  Men jag hängde inte med riktigt. Det är ju idag som är första dagen väl? Då är du väl inte en dag försenad utan har prickat in precis rätt? 😉

  • Jo, det har du i och för sig rätt i. Men då jag upptäckte det här först i går kväll så blev det inte så mycket dag 1 kvar, om du förstår hur jag menar 🙂

   1725 ord, det var minsann inte illa. Jag ska sätta igång med skrivandet i dag. Ska bli spännande att se hur långt jag hinner. Klart är dock att jag nog måste skriva ikapp på helgerna, då vardagarna är fylld av andra aktiviteter som jobb och plugg t.ex.

   Lycka till och kram!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: