Jack Reachers tidiga år

Second Son (UK Cover)

Second Son (UK Cover)

Läste till min glädje att Lee Child inte bara är aktuell med The Affair (vars tre första kapitel finns att läsa på Lee Childs hemsida) som kommer ut i september utan att han även kommer att släppa en short story – Second Son – med release datum i augusti som kommer att ge Jack Reachers bakgrundshistoria. Här kommer vi alltså att få svar på vad som formade honom som den hårdhudade hjälten han är.

Låter som en bok jag absolut skulle tycka om men då den endast kommer att ges ut digitalt är sannolikheten att jag ska få tillfälle att njuta av den minimal. Det är nästan så att jag känner en tår trilla nerför mina kinder men det är bara att suga i sig då jag hör till den skaran som helt enkelt inte fixar att läsa böcker på annat sätt än i pappersformat.

Mest skrattretande i alltihop är att ingen mindre än Tom Cruise ska ikläda sig rollen som Jack Reacher i filmen One Shot (Prickskytten) i Paramount Picture och Christopher McQuarrie regi. Jag är absolut ingen filmkännare men jag kan inte se den beskedlige och ofta romantiske Mr Cruise i rollen som tuffingen Reacher. Som tur är behöver jag inte se bedrövelsen då jag aldrig ser filmatiseringar av böcker som jag tycker om.

 

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: