Jag älskar när böcker trillar in

I tisdags sa till min dotter att ”jag har redan fått fyra nya och veckan har bara börjat.”

”Herregud, var ska detta sluta?” var hennes kommentar.

undrar vad hon egentligen menade med det?

Då inga nya alster hade dykt upp på fredag eftermiddag kunde min dotter andas ut.

Trodde hon.

I dag fick nämligen ett mejl av Solvejg på Reko Förlag som frågade om jag skulle vara intresserad av att och del två och tre i Assar Anderssons serie om Anders Hademark.

Om är!

Visserligen kommer inte att få de två sistnämnda böckerna förrän i morgon eller på tisdag, men fräck som jag är räknar jag ändå in dem i veckans skörd, som då ser ut som följer:

Återbetalningen och Jakten av Assar Andersson har längtat efter länge. Direkt efter jag hade läst ut Flickan i fönstret frågade efter dem på biblioteket. Men då bibblan ännu inte hade köpt in dem hade jag förberett mig på en lång väntan. Nu behöver jag dock inte vänta särskilt länge till innan jag bl.a. kommer att kunna återse den läskige Allan Börjesson igen.

Trots att inte äger en enda pinal som Apple har tillverkat kan jag inte låta bli att beundra Steve Jobs. Därför kunde jag inte låta bli att kryssa för Apple från insidan när skickade ut sina med höstens och vinterns utgivningar för en tid sedan. Det svåra fallet K av Lennart Ökvist vet egentligen inte så mycket om, men baksidestexten lovar gott i alla fall.

är säker på att jag inte kryssade för Mörka platser av Gillian Flynn på ovan nämnda lista, eftersom redan har läst den på engelska. Jag fick den ändå och inte mig emot, den är riktigt bra. Att jag inte var intresserad av den beror dock på intet sätt på att den är dålig, men för att jag har läste den på engelska för en tid sedan. Som ni vet har jag en mängd om här hemma och nu kan jag även lägga till Så gör jag : Konsten att  av till samlingen. Det känns bra!

Comments

  1. Härligt! 🙂

  2. Oj det var mycket böcker det,,hur hinner du med allt..
    Hoppas du haft en bra helg med mycket läsning
    Mia
    Mia Eggimann recently posted..Jobba,träna, laga mat och sova……

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: