Jag älskar när böcker trillar in

I tisdags sa till min dotter att ”jag har redan fått fyra nya och veckan har bara börjat.”

”Herregud, var ska detta sluta?” var hennes kommentar.

Jag undrar vad hon egentligen menade med det?

Då inga nya alster hade dykt upp på fredag eftermiddag kunde min dotter andas ut.

Trodde hon.

I dag fick jag nämligen ett mejl av Solvejg på Reko som frågade om jag skulle vara intresserad av att och del två och tre i Assar Anderssons serie om Anders Hademark.

Om jag är!

Visserligen kommer jag inte att få de två sistnämnda böckerna förrän i morgon eller på tisdag, men fräck som jag är räknar jag ändå in dem i veckans skörd, som då ser ut som följer:

Återbetalningen och Jakten av har jag längtat efter länge. Direkt efter jag hade läst ut Flickan i fönstret frågade jag efter dem på . Men då bibblan ännu inte hade köpt in dem hade jag förberett mig på en lång väntan. Nu behöver jag dock inte vänta särskilt länge till innan jag bl.a. kommer att kunna återse den läskige Allan Börjesson igen.

Trots att jag inte äger en enda pinal som Apple har tillverkat kan jag inte låta bli att beundra Steve Jobs. Därför kunde jag inte låta bli att kryssa för Apple från insidan när Modernista skickade ut sina med höstens och vinterns utgivningar för en tid sedan. Det svåra fallet K av vet jag egentligen inte så mycket om, men baksidestexten lovar gott i alla fall.

Jag är säker på att jag inte kryssade för Mörka platser av på ovan nämnda lista, eftersom jag redan har läst den på . Jag fick den ändå och inte mig emot, den är riktigt bra. Att jag inte var intresserad av den beror dock på intet sätt på att den är dålig, men för att jag har läste den på engelska för en tid sedan. Som ni vet har jag en mängd böcker om här hemma och nu kan jag även lägga till Så gör jag : Konsten att  av till samlingen. Det känns bra!

Comments

  1. Härligt! 🙂

  2. Oj det var mycket böcker det,,hur hinner du med allt..
    Hoppas du haft en bra helg med mycket läsning
    Mia
    Mia Eggimann recently posted..Jobba,träna, laga mat och sova……

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: