Kan någonting skrämma Stephen King?

Ja, uppenbarligen är det så!

Justin Cronin har skrivit boken Flickan från ingenstans och självaste lovar att den vanliga världen kommer att försvinna om vi läser den ty ”Läs 1 sidor och bli förtrollad. Läs 30 och du kommer fortsätta hela natten”.

Låter onekligen lovande och det finns ett bra sätt att ta reda på om självaste skräckkungen har rätt genom att surfa ut på provlas.se för att få sig ett litet smakprov. I sådana här sammanhang kommer min minidator till korta då det helt enkelt är omöjligt att att som man skulle vilja.

Men inte misströstar för det då jag i alla fall kan ställa upp i Norstedts tävling där man har chans att vinna boken genom att maila svaret på en fråga innan 26 juni.

Comments

  1. en av mina favoriter förra året (ja, det är The Passage). Inte så mkt skräck som man kan tro efter en Kingblurb. men klart läsvärd
    Marias bokliv recently posted..Mycket mer än så – Sarah Dessen

  2. Misströsta inte att det inte gick att läsa på provläs. Det behövs inte! Det är bara att inhandla (eller vinna) direkt! En av förra årets bästa läsningar för mig! Väntar med spänning på fortsättningen…

  3. Är det den svenska titeln på The passage? Den är ju i så fall hyllad av många och inköpt av mig. Den engelska versionen med den grymt snygga framsidan med flickan på. Jag har dock inte läst den ännu….
    Frida (påhittade nöjen) recently posted..En page turner utan dess like

    • Ja, enligt Marias bokliv så är det The passage som nu har kommit i svensk översättning. Jag har i ärlighetens namn inte hört talas om den här författaren förrän nu och än mindre läst någonting av honom. Detta ska det bli ändring på nu ..

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: