Komma hem tomhänt från bibblan!?

I dag åkte till för att lämna tillbaka några och inte för att låna hem nya.

Hur gick det då?

Inte särskilt bra alls faktiskt!

har kommit in i ett slags il då nu på kort tid har lyssnat på tre av hans som läste för några år sedan. Därför var det omöjligt att vända andra kinden till när ögonen landade på Fågelskrämman där kriminalreportern Jack McEvoy står vid rodret.

gick inte riktigt hem hos mig men Försvunnen verkar lovande och kanske, men bara kanske, kommer att ha ändrat uppfattning om honom inom kort.

När gick runt och letade bland hyllorna kom min favoritbibliotekarie Emma och slängde en i famnen på mig: 221 bra deckare du bör läsa innan du mördas som är en samling från utgiven på BTJ Förlag. Direkt kom hem skummade jag igenom den och blev förvånad över att jag faktiskt har läst några av dem men vem kommer att våga alla?

 

När

Comments

 1. 221 bra deckare tror jag att vi måste köpa in på vårat bibliotet, vi har många deckarfantaser bland låntagarna…
  och… komma hem tomhänt från biblioteket? det är SVÅRT! Blir många böcker hemma eftersom jag jobbar på bibliotek och är där flera gånger i veckan, och ofta går in på stora biblioteket mina lediga dagar när jag är till stan…. lämnade tillbaka 2 stora kassar böcker idag, tänkte att då har jag nog inte så mycket kvar hemma…. 20 böcker kvar hade jag… 🙂 (fast då är det böcker till barnen också)
  Kom för en gångs skull hem utan att ha lånat något idag, och möttes av en ”sur” dotter: då har jag inget att läsa! du MÅSTE låna åt mig när du är till biblioteket….
  Ella recently posted..Ombyggnationer…

  • Annika says

   Enda gången jag lyckas komma tomhänt från biblioteket är när jag går dit och återlämnar böcker i lådan när de har stängt 🙂

 2. p.s

  Jag har gått in o beställt den på biblan. Skall bli kul att kolla!
  Tack för tipset!
  Gunnar recently posted..Fallfrukt och en ny deckare

 3. Jag har också läst om en del av Connellys böcker. Dom är såpass bra att det kan vara motiverat tycker jag.

  Kul med dom 221 deckarna! Jag ska gå in och kolla vilka jag har läst av dom.
  Gunnar recently posted..Fallfrukt och en ny deckare

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: