Kommissarie Anna Travis

Som sagt, det är något speciellt med brittiska deckare och Kommissarie Anna Travis är inget undantag.

Den här gången var varningen innan serien började befogad då det förekom en del äckliga scener som de kräsmagade gärna hade kunnat vara utan. Jag tillhör inte den skaran, men inte kan jag väl påstå att jag tycker att det är direkt ”gulligt” när maskar krälar ur alla kroppsöppningar.

Skådespeleriet  finns det ingenting att klaga på. Överkommissarie James Langton (Ciaran Hinds) spelade sin roll som skitstövel väl och Anna Travis (Kelly Reilly) var lika övertygande som hans, till synes något kuvade, underordnade medarbetare. Att det dessutom INTE gör ont att titta på han som spelar den misstänkte skådespelaren Alan Daniels (Jason Durr) gör  ju inte det hela sämre 😉

Om du av någon anledningen missade den första delen så går den att se på tv4 play. (Här skulle det egentligen finnas en inbäddad film, men av någon anledning blev det något fel är jag skulle ladda upp den. Därför får en direktlänk duga).

Comments

  1. Tack för tipset. Jag hade missat den på tv, men såg den nu på TV4 Play efter din rekommendation.

    Den var så äcklig i början att jag nästan var tvungen att sluta titta, men eftersom du skrev att det var värt härdade jag ut. Och du hade rätt förstås. Mycket bra, ska bli spännande att se hur fortsättningen blir.

  2. men tack för länken jag kan ju inte se fyran pga mosaikmönster, fräsande och stillbild blandat……men nu så!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: