Kommissarie Banks

På senaste tiden har jag jobbat som en galning och knappt hunnit hämta andan en endaste liten sekund. I går innan jag skulle sticka iväg till mitt jobb som nattportier upptäckte jag att SVT skulle börja visa nya avsnitt av Kommissarie Banks.

Shit tänkte jag men jag visste (eller snarare trodde) att det inte skulle vara någon fara på taket för kanalen har ju den fantastiska play-tjänsten. Ack vad jag bedrog mig! Då får jag väl sikta in mig på reprisen tänkte jag men se den gubben gick inte heller då den visas vid två-snåret på natten!

För att göra en lång historia kort: missade jag något väsentligt?

Comments

 1. Jag såg det, men jag var både okoncentrerad och har fortfarande inte riktigt accepterat att Banks skulle se ut och bete sig som den där skådisen.

  Dessutom tror jag att jag missat en hel del avsnitt, och känner mig osäker på var på Banks tidsaxel vi egentligen befinner oss.

  Just det här avsnittet tyckte jag var lite ryckigt och innehöll några grejer som hade fungerat bättre om man inte, som jag, läst boken och visste precis vad som egentligen gällde.

  Men jag menar… jämfört med det mesta som går på TV – definitivt sevärt.

 2. Nils Larsson says

  Gillar inte skådespelaren som spelar Banks, liknar inte alls Banks i böckerna varken till utseende eller stil.

  • Det tyckte inte min bror heller. På lördag ska jag se avsnitt två och vi får väl se om jag håller med er eller ej 🙂

 3. Jag tyckte den var bra, dvs helt acceptabel filmatisering. Dock ett tag sedan jag läste just den boken!  Har hört några som inte gillade den alls.

 4. Anna (med näsan i en bok) says

  Jag såg och gillade:)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: