Kulturfyran

Kulturbloggens Kulturfyra är tillbaka efter sommarlovet och temat denna gång är hösten:

1. Vilken bok ska du läsa härnäst? Just nu håller jag på med Mord för Mord av Simon Kernick. Efter den står Ett land i gryningen av Dennis Lehane på tur.

2. Vilken musik lyssnar du på mest för tillfället? Nu har jag kommit in i ett riktigt musik il och min Spotify går varm från tidig morgon till sen kväll. För det mesta blir det att jag lyssnar på Eros Ramazzotti, några väl utvalda låtar av Hanoi Rocks, samt diverse spellistor med nostalgimusik framför allt från 80-talet.

3. Vilket tv-program tänker du se härnäst? Då det är speluppehåll i La Liga så blir det inget tv-tittande för min del förrän i morgon kväll då CSI NY står på programmet.

4. Vad betyder hösten för dig? Gillar du hösten eller gillar du inte hösten? Hösten betyder min födelsedag men det är inte därför som det är min favoritårstid. Jag älskar hösten på grund av alla fina färger som naturen bjuder på. Jag tycker också att det är mysigt när det börjar bli mörkt ute så att man kan sitta inne och kura i värmen, med en bra bok, och en kaffekopp (eller ett glas vin/öl) inom räckhåll.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: