Läckberg goes tv

Läser till min fasa i Aftonbladet att Camilla Läckberg ska börja skriva direkt för tv. Tio avsnitt à 1, timme kommer det att bli och målet är att nå samma enorma framgångar som Morden i Midsomer (Caroline Graham) och (Val McDermid).

gillar när människor har och en enorm tilltro till sin egen och andras förmåga. Men det här är helt absurt. menar titeln på hela spektaklet säger väl allt: The Fjällbacka Murders.

Comments

 1. Hua mig! som om det inte räckte med att hon skriver böcker. Bra agenter har hon i alla fall eller om hon är sin egen, för det verkar som om hon breder ut sig för mycket, i min smak i allla fall.
  Bokmalen recently posted..The Event

  • Jag tyckte om hennes böcker fram till Tyskungen därefter gick det utför. Det kommer dock inte att spela någon roll hur bra serier hon skriver för tv: någon ny Morden i Midsomer eller Mord i sinnet kommer det nog inte att bli!

 2. Haha, är det titeln:-)? Nej det låter inte bra. Hennes böcker som blivit film har ju inte varit mycket att ha men kanske blir det bättre om hon skriver direkt för teve….
  klok som en bok:-) recently posted..vill läsa

  • Titeln gör mig livrädd. Snacka om att sno från ett vinnande koncept (Midsomer Murders), en serie som för övrigt är kult.
   Hur ska hon någonsin kunna mäta sig med det? Jag vet, man ska inte döma ut någonting på förhand men skeptisk det är jag.

 3. Jag håller med om att titeln är oroväckande, men man vet aldrig. Hon kanske passar utmärkt att skriva för tv. Det är inte alltid de bästa böckerna som blir de bästa tv/filmversionerna.
  Katarina recently posted..Omar flyttar in

  • I och för sig. Jag kan bara hålla tummarna för att det går bra och att mina olyckskorpar får maka på sig 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: