Måste tyvärr hålla med Violensboksida!

För några dagar sedan påbörjade jag Truth av Peter Temple och då jag tyckte så mycket om Mörk kust hade jag stora förhoppningar om att även den här skulle bli en läsupplevelse utöver det vanliga.

Tyvärr kan jag inte annat än att hålla med Violen som gav upp boken efter att ha läst 1/3 då varken handlingen eller karaktärerna berörde henne. Tempot är så lågt att jag bara orkar läsa ett par sidor innan ögonlocken faller ihop. Jag tänker dock inte ge upp riktigt än …

Comments

 1. Hej

  Det finns så många bra böcker och man kommer aldrig att kunna läsa mer än en bråkdel av dom så varför öda tid på ointressanta böcker. Jag läser max ett kapitel. Har jag inte fastnat då så får det vara.

  trevlig helg!
  Gunnar recently posted..Kallentoft

  • Annika says

   Oj då du var minsann snabb i dina bedömningar av en bok. Visst håller jag med om att det inte finns någon anledning att fortsätta läsa en bok som inte intresserar en men jag är dock inte beredd att ge upp Truth riktigt än.

 2. ja men det var ju synd iofs, att du inte heller är så förtjust. Har du läst om träden? Den delen tyckte jag mycket om………skulle också vilja ha en trädpark som jag planterat själv……..
  violen recently posted..Ordtextmening förlag- Spaning inför hösten 2011

  • Annika says

   Ja, jag har läst om träden och jag kan inte låta bli att undra vad som kommer att hända med dem. Och det finns bara ett sätt att ta reda på det 🙂

 3. Monika Häägg says

  Trist när man blir tvungen att ge upp en bok. Fast jag är en väldigt envis person så jag förväntar mig hela tiden att på nästa sida så kommer nog något väldigt spännande!

  • Annika says

   Det händer inte ofta att jag slutar läsa en bok men å andra sidan väntar jag inte hur länge som helst heller.
   Jag har bara hunnit läsa ca 70 sidor av Truth så jag är inte beredd att ge upp riktigt än. Jag tror att jag har så svårt att komma in
   i den för att jag saknar Joe Cashin 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: