Michael Connelly nytt

känner att jag nästan helt har tappat ”kontakten” med då ett antal år har gått sedan jag sist läste något av honom. Vilket i och för sig är en gåta då jag verkligen uppskattar honom som och den bästa han någonsin har skrivit är i min värld Poeten. Den var så bra så jag får nästan rysningar bara jag tänker på den.

För er som maniskt läser hans och som bara går och väntar på att äntligen ska släppa någonting nytt så kanske ni blir glad av att att han kommer ut med sin nya bok The Reversal den femte oktober i USA, Kanada, och Nya Zeeland. Blott några dagar senare, närmare bestämt den 14 oktober, kommer boken ut i Storbritannien. Vi svenskar får naturligtvis vänta ännu längre än så, MEN för er som ändå vill ha en försmak av vad som komma skall så finns det möjlighet att läsa ett utdrag ur boken på Connellys .

Comments

  1. Här viftar en som läser Connelly maniskt:-) han skriver ju om en av mina favorit-Harry. Fast just för tillfället är jag lite mera fast för en annan Harry, nämligen Hole.

    Ha en härlig måndagskväll.

  2. Men herre jisses, ska jag börja längta efter hösten nu redan? 😉

  3. Har du läst The Narrows som är en fortsättning på The Poet. Också bra! http://www.michaelconnelly.com/Book_Collection/Narrows/narrows.html

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: