Min bokhylla: E

Jakten på boktitlar fortsätter och jag hittade inte mindre än fem titlar på E. Gemensamt för dem alla är att de har stått i ungefär en hel evighet i min bokhylla utan att jag knappt har ägnat dem en endaste blick.

En hondjävuls liv och lustar av Fay Weldon är enligt Washington – Post ”ett litet, galet galet mästerverk” och om detta stämmer borde jag naturligtvis ta mig i kragen och läsa den.

En mot hundra av Jay Dobyns handlar om en undercover-agent och mina tidigare erfarenheter säger mig att sådana böcker kan vara ruskigt bra eller pinsamt dåliga. Hur det är ställt med den här vet jag inte … ännu.

Jenny Tunedal säger att Emily L av Marguerite Duras är ”världens vackraste bok”. Huruvida jag kommer att hålla med återstår att se men tunn är den i alla fall: endast 103 sidor.

Jag fick Eat, Pray, Love av Elizabeth Gilbert av en bekant som vet att jag älskar Italien och bara det är skäl nog att läsa den.

Till sist måste jag pusha för en bok som alla som har barn med svårhanterliga beteenden bör läsa:

Explosiva barn av Ross W Greene var räddningen för mig när min äldsta dotter fick sin ADHD-diagnos för fyra år sedan. Då hade min familj gått igenom ett flera års helvete men kombinationen av diagnos och den här boken gjorde att vi fick ett helt nytt liv och nu lever vi tillsammans i harmoni. Läs!

Comments

  1. Cecilia Andersson
    Twitter:
    says

    Kul att se vad andra har i sina bokhyllor. Vi verkar inte alls ha samma sorts böcker 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: