Min bokhylla – T

Jakten på titlar fortsätter och i bokhyllan finns följande på T:

This body of death av Elizabeth George har jag läst en hel del negativ kritik om och därför har jag ännu inte kommit mig för att läsa denna ”pockettegelsten” men till slut kommer jag att plocka upp den för att bilda mig en egen uppfattning. För evigheter sedan såg jag t filmen Trainspotting men jag minns knappt vad den handlade om. Nu har jag boken av Irvine Welsh här hemma för att friska upp minnet.

Clive Cussler var länge en av mina stora favoriter men på senare år har jag tappat intresset för honom. Därav har Tsarens krona stått oläst i bokhyllan i flera år. Av någon anledning gick jag med i en bokklubb och en dag dök Tyst i klassen! av Björn Ranelid upp i min brevlåda. Ska jag vara ärlig tycker jag att författaren är en aning ”obehaglig” så det återstår att se om jag någonsin kommer att plocka upp boken för att bekanta mig med hans ”ranelidska”.

Comments

  1. Jag tror det var efter Tsarens krona som jag slutade läsa Cussler, det kändes lite som att vi vuxit ifrån varandra. Men ibland känner jag suget efter de ”gamla” böckerna.
    Monika recently posted.."Till offer åt Molok" av Åsa Larsson

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: