Morgonpasset pratar böcker

Jessika_Gedin I går gästade mitt favoritradioprogram . Där pratades det skämsböcker och fin- och fullitteratur.

kan ärligt säga att jag inte skäms över en enda som står i min fastän det finns en hel del så kallade självhjälpsböcker där.

förstår över huvud taget inte varför man ska behöva skämmas över de man läser? Ej heller förstår varför man nödtvunget ska måsta dela in litteraturen i kategorierna fint eller fult.

Har du några där hemma som du skäms över och vad anser du om fin- respektive fullitteratur?

Lyssna gärna på Jessicas argument för “inspiration” genom att klicka på länken Poddarkiv eller surfa in på sverigesradio.se/morgonpasset.

Comments

  1. Jag skäms inte över en enda bok jag har i bokhyllan och det där med finkultur och fulkultur, det är nog mest för kultursnobbar som vill ha något för sig själva för att känna sig bättre och finare. För min del kan de få ha det, om de tror att de blir bättre och lyckligare människor av det.

Trackbacks

  1. […] fråga: För någon vecka sedan skrev jag om Morgonpasset där de pratade om ”skämslitteratur”. Läser du böcker som du skäms över, kanske till och […]

  2. […] för lite jerka igen. Den här gånger frågar Annika: För någon vecka sedan skrev jag om Morgonpasset där de pratade om ”skämslitteratur”. Läser du böcker som du skäms över, kanske till och […]

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: