Ny undersökning

använder mig numera flitigt av . Att det tog så lång tid för mig att haka på trenden beror till stor del på att är något av en slow-starter när det gäller nya sociala nätverk. Det tar helt enkelt tid för mig att komma ihåg att de över huvud taget existerar. Nu twittrar jag flera gånger varje dag och för var dag som går så dyker det upp nya fördelar, och därmed också anledningar, till att fortsätta att göra det.

Hur är det med dig, har du hakat på -trenden? Svara genom att lämna en kommentar till det här inlägget, eller så går det lika bra om du använder dig av den som finns i högerspalten.

Till sist vill önska alla en underbar dag!

Comments

  1. Samma som Violen. Fattar inte. Snacka om slöstartare 🙂 Signade upp på twitter och trodde att jag lätt skulle kunna ta del av andras twittrande och därmed twittra själv men icke…

  2. Jag twittrar inte eftersom jag inte fattar hur man gör. Skriver man bara i mobilen eller vad?????

    *fundersam*

    • Ja, man kan uppdatera sin twitter via mobilen men man behöver inte göra det. Om du surfar in på twitter.com, väljer användarnamn och lösenord så är det bara att twittra loss sedan via datorn. Det gör jag och det är hur smidigt som helst.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: