Om anonyma kommentarer

Jag älskar att få kommentarer på mina inlägg och oftast är dessa av välvillig karaktär som leder till många givande diskussioner med människor som är lika galna i böcker som jag är. Dock händer det att jag får anonyma kommentarer av personer som endast gömmer sig bakom ett smeknamn och en IP-adress. Inte sällan innehåller dessa kommentarer rena personangrepp för att jag inte har samma åsikt om en bok som de har.

Jag står till 100% för mina recensioner vilket innebär att jag inte har några som helst problem med att skriva vad jag tycker och tänker om en bok. Gemensamt för samtliga recensioner är att jag alltid motiverar varför jag tycker som jag gör.

Jag diskuterar gärna med andra bloggare och läsare om mina åsikter men om ni av någon anledning inte vågar kliva fram och stå för era egna åsikter kan ni bespara er besväret med att kommentera, för kommentarer av denna karaktär kommer numera inte längre än till Akismet innan de permanent raderas.

Så nu vet ni det!

 

Comments

 1. Blir väldigt nyfiken på vilken/vilka böcker det gäller:-)?
  klok som en bok:-) recently posted..Potensgivarna

 2. Oj. Jag blir verkligen förvånad nu. Jag har sysslat med hemsidor sedan slutet av nittiotalet och har i stort sett aldrig fått otrevliga, anonyma kommentarer, särskilt inte på bokbloggen. Det är jag glad för.
  Linnea recently posted..För 10 år sedan

  • Jo du, du skulle bara veta vad man får läsa ibland när ens egna åsikter om en bok/författare inte sammanfaller med bloggläsarens egna.

 3. Det kommer väl tyvärr alltid att finnas de som inte är lika rakryggade och vågar stå för vad det tycke,r som du är Annika. Jämför med dem som ringer utan att säga vem de är eller skickar anonyma brev. Trist.
  mimmimarie recently posted..Höstweekend på Österlen

  • Jo, det har du rätt i. Det är inte anonyma kommentarer som sådana jag har någonting emot utan det är anonyma kommentarer med rena personangrepp som gör mig vansinnigt irriterad…

   Nåväl, det kändes i alla fall bra att få skriva av sig lite så nu kan jag släppa det där och gå vidare mot nya äventyr 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: