Onsdagar är lika med biblioteksdagar

gjorde mig av med tre (varav två olästa böcker) och kom hem med sex nya. De som aldrig blev lästa var Det stora huset av Nicole Krauss och Indignation av då de har stått i min i veckor utan att ens har ägnat dem en blick. Därmed inte sagt att de aldrig kommer att bli lästa någon gång i framtiden.

Med ett undantag blev dagens skörd fem nykomlingar samt den bästa spionroman som någonsin skrivits:

The Spy who Came in from the Cold av John Le Carré började lästa för något år sedan men jag kom helt enkelt inte igenom den. Därför tänkte jag ge den en ny chans nu så får vi se hur långt jag kommer. Bekännelsen av John Grisham har fått god och med tanke på hans tidigare produktion köper det med hull och hår.


Vecka 36 av tvekade inte att plocka ner från hyllan då hon är välkänd för oss som bokbloggar. Ja, för det flesta av oss i alla fall och jag har varit nyfiken på hennes precis hur länge som helst. Sanningen om Alice av låter som en ruskig historia med mycket psykologi. hoppas jag har rätt för sådana thrillers gillar jag.

Okänt offer av Tana French fick följa med då redan har en av hennes i bokhyllan. Drakens år av tar oss genom flera kontinenter och lovar såväl starka människoöden som längtan efter både rättvisa och hämnd.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: