Recension: Gömt byte av Janet Evanovich

Författare: Janet Evanovich
Titel: Gömt byte
Originalets titel: Ten Big Ones
Översättning: Molle Kanmert Sjölander
Utgivningsår: 200
Förlag: Damm
Antal sidor: 271
Källa: Bibliotek
Intresse: , , Stephanie Plum utmaning
Betyg [Rating: 4./5]

Precis när har börjat ledsna på Stephanie Plum så sätter mig ner med den tionde boken och jag kan helt enkelt inte sluta läsa. Gömt byte av är i särklass den bästa av de tio hittills har läst i om totalt sexton böcker.

Som vanligt hamnar Stephanie Plum i blåsväder så fort hon slår upp ögonen. Denna gång blir dock följderna något allvarligare än vad hon är van vid då hon får ögonkontakt med en gängmedlem som precis har rånat en delikatessbutik.

”Lula” övertalar Stephanie att de ska cruisa runt lite i gängets kvarter och därifrån går precis allt på tok.

Karaktärerna är desamma. Vansinnet likaså och trots att man har hört de flesta skämten förut så är det ändå hysteriskt roligt.

Vill du ha en stunds rejäl avkoppling så rekommenderar dig att den här. Du behöver inte bry dig om att läsa de andra nio först då de flashbacks som förekommer i stort sett ger dig all den bakgrundshistoria du behöver för att kunna förlora dig i en extremt rolig historia.

 

Comments

  1. Jag gillar Evanovich böcker skarpt och det enda negativa jag kan se med dem är att man kan få alldeles vansinnigt ont i magen av skratta för mycket, men det kan jag leva med!
    Bea recently posted..Favoritförfattarens bästa bok!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: