Söndagsenkät

När blogglusten inte ligger riktigt på topp finns det ingenting bättre än att svara på en enkät. Enkäten ifråga hittade jag hos Pocketlover, men det verkar som att den ursprungligen kommer från Glory Box.

Senaste böckerna jag läste: Den svarta löparen av Kristina Appelqvist och [geim] av Anders de la Motte.
Böcker jag läser just nu: Liv i överflöd av Kristina Appelqvist, Agent 6 av Tom Rob Smith och Oroligt blod av James Ellroy.
Böcker jag ser framemot: Det är många det, men i januari kommer både Belinda Bauer och Elly Griffiths ut med nya böcker.
Senaste filmerna jag såg: Jag är totalt ointresserad av film, och jag minns ärligt talat inte vilken film jag såg sist. Det kan dock ha varit Gone, Baby, Gone men säker är jag inte.
Filmer jag ser framemot: Inte en enda.
Senaste tv-serierna jag såg: För närvarande hänger jag med i CSI och Criminal Minds. Men jag tittar faktiskt även på banala serier som Lyxfällan. Det ni!
Tv-serier jag längtar efter: Jag hoppas att det snart kommer nya avsnitt av Tyst vittne som är en självklar favorit.
Musik jag lyssnar på just nu: När det kommer till musik är jag allätare, men jag avskyr dock Loreens Euphoria. Usch och fy! På min Spotifylista rullar dock för närvarande mina italienska favoriter: Eros Ramazzotti, Laura Pausini och Nek.
Musik jag ser framemot: Har dålig koll på vilken musik som är på gång, eftersom jag har en tendens att leva i det förflutna när det gäller just det.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: