Stopp! Nya bokbloggar upptäckta!

Att andras har alltid varit viktigt för mig. Det är av den anledningen som jag har börjat arbeta med som ständigt är full av nya intressanta inlägg som mina bloggkollegor runt om i världen har skrivit.

I början av min bloggkarriär var jag rent ut sagt värdelös på att lämna kommentarer. Jag läste inlägg, nickade jakande till, eller skakade på huvudet åt det jag hade läst, och sedan smög jag tyst och stilla därifrån igen. Jag har bättrat mig nu, nu skriver jag kommentarer varje gång jag läser ett inlägg som på ett eller annat sätt berör/intresserar mig.

En blogg utan läsare, kan ju som bekant kännas lite trist och det känns bra ända in i själen när en annan lyfter fram ens egen blogg. Därför tänker jag starta ett ständigt återkommande inslag där jag kommer att nya eller som jag har stött på under veckan som gått.

Bokgalleriet
Boksnoken
Bra deckare
Böcker hos Cissi
Deckarbiten

Och du själv? Har du upptäckt några nya eller bokrelaterade under veckan som gått. Om ja, lämna adressen i kommentarsfältet. Att bara skriva namnet räcker inte, för då är den nästan omöjlig att hitta.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: