Tävling – Vinn pocketfodral

datakraschDet är inte klokt vad har saknat min ! Det hela började med att datorn började bete sig konstigt när jag drog ur adaptern, och trots att jag skyndsamt pluggade in den igen återhämtade den sig aldrig riktigt. Det var snarare så att den blev mer och mer sömnig för att sedan falla i en djup koma som endast en Windows återställning kunde råda bot på.

Så här i efterhand har jag förstått vad det var som egentligen hände: Strax innan datorn bestämde sig för att lägga ned verksamheten köpte jag nämligen en Google Nexus 7. ”Hämnden är ljuv” tänkte datorn och visade mig vem av oss det är som bestämmer.

pocketfodralNåväl, nu är det och jag tänker fira återkomsten till bloggvärlden med en i samarbete med Pocketfodral, som jag personligen tycker är en helt fantastisk uppfinning. Tidigare valde jag alltid en , men jag har aldrig läst så många i rad sedan jag fick mitt i brevlådan. Det är behagligt att hålla i, bokmärket får man på köpet och det är dessutom snyggt. Bättre kan det väl knappast bli, eller hur?

Vill du vinna ett eget pocketfodral?

Då ska du besvara frågorna nedan och skicka dina svar till tavling@alkb.se. Glöm inte att ange din fullständiga postadress i mejlet.

OBS!  stänger tisdag den 26 mars klockan 20.00.

  1. Jag har å döttrar: den äldsta heter Desirée men vad heter hennes lillasyster?
  2. Jag hatar men en matematiker tog mig med storm när jag såg honom på tv för ett par år sedan. Vad heter han?
  3. Vilka språk kan jag förutom svenska?

De fem först öppnade rätta svaren kommer att bli ett pocketfodral rikare.

till!

Comments

  1. Tjena! Det verkar vara poppis i år med pocketfodral. Kul. Hoppas på att vinna ett.

    kram

    • Jag kan inte se att du har skickat dina svar till tävlingens mejladress, men du kanske bara inte har hunnit så långt ännu eller?

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: