Tegelstensuppdatering del II

Som skrev i min första uppdatering så har påbörjat Ett land i gryningen av Dennis Lehane och befinner mig på sid 591/762. Som trodde tände intrigen till lite grand i och med att Laurence och Danny Coughlins vägar möttes, men är inte odelat positiv till att vara tvungen att sega mig igenom dryga 400 sidor innan det äntligen börjar hända något. Mer om detta i som jag hoppas kunna publicera under helgen som kommer.

I dag ringde de från och meddelade att kunde komma och hämta Som ett eko av . Sagt och gjort: Nu ligger den på mitt köksbord och väntar på sin tur. längtar!!

Comments

 1. Jag bad om ”bok-serie”-tips för en tid sedan och fick just Gabaldon som förslag. Jag får titta närmare på vad du tycker.
  Ann-Sofie på OOOF bok recently posted..Läsrapporter från dubbel-läsning

  • Jag har inte skrivit så mycket om Gabaldon här på bloggen då jag läste hennes tidigare böcker innan jag började blogga.
   Men jag älskar hennes böcker och jag rekommenderar dem till alla som vill lyssna 🙂

 2. Jag vet att det egentligen inte passar in på den här posten, men tittar du på Moses Jones på BBC Entertainment? Den är så otäck. Inte den typen av tv-crime jag gillar.
  Katarina recently posted..Över puckeln

 3. Å jag som tycker den är så himla bra (även fast jag tyckte det var lite mycket sportskildringar emellanåt – sen förstod jag varför)! Det ska ju vara första delen i en trilogi, men vart har del 2 tagit vägen? Borde ju ha kommit ut nu, tycker jag.
  Fru E recently posted..Hur kan elände vara så fängslande

  • I normala fall älskar jag sport, men jag håller med dig. Till skillnad från dig har jag ännu inte någon aning om varför. Nu har jag krupit förbi sidan 600 så snart är boken slut. Huruvida jag kommer att läsa del 2 och 3 beror alldeles på vilket sista intryck jag får.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: