Tegelstensuppdatering del II

Som jag skrev i min första uppdatering så har jag påbörjat Ett land i gryningen av Dennis Lehane och befinner mig på sid 591/762. Som jag trodde tände intrigen till lite grand i och med att Luther Laurence och Danny Coughlins vägar möttes, men jag är inte odelat positiv till att vara tvungen att sega mig igenom dryga 400 sidor innan det äntligen börjar hända något. Mer om detta i recensionen som jag hoppas kunna publicera under helgen som kommer.

I dag ringde de från biblioteket och meddelade att jag kunde komma och hämta Som ett eko av Diana Gabaldon. Sagt och gjort: Nu ligger den på mitt köksbord och väntar på sin tur. Jag längtar!!

Comments

 1. Jag bad om ”bok-serie”-tips för en tid sedan och fick just Gabaldon som förslag. Jag får titta närmare på vad du tycker.
  Ann-Sofie på OOOF bok recently posted..Läsrapporter från dubbel-läsning

  • Jag har inte skrivit så mycket om Gabaldon här på bloggen då jag läste hennes tidigare böcker innan jag började blogga.
   Men jag älskar hennes böcker och jag rekommenderar dem till alla som vill lyssna 🙂

 2. Jag vet att det egentligen inte passar in på den här posten, men tittar du på Moses Jones på BBC Entertainment? Den är så otäck. Inte den typen av tv-crime jag gillar.
  Katarina recently posted..Över puckeln

 3. Å jag som tycker den är så himla bra (även fast jag tyckte det var lite mycket sportskildringar emellanåt – sen förstod jag varför)! Det ska ju vara första delen i en trilogi, men vart har del 2 tagit vägen? Borde ju ha kommit ut nu, tycker jag.
  Fru E recently posted..Hur kan elände vara så fängslande

  • I normala fall älskar jag sport, men jag håller med dig. Till skillnad från dig har jag ännu inte någon aning om varför. Nu har jag krupit förbi sidan 600 så snart är boken slut. Huruvida jag kommer att läsa del 2 och 3 beror alldeles på vilket sista intryck jag får.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: