Tematrio – Olästa författare

TematrioDenna vecka vill Lyran att vi ska berätta om tre som vi ännu inte har läst men som vi har lust att läsa.

1. När jobbade natt i helgen såg jag  och blev så tagen av Roberto Saviano att omedelbart beställde hans mycket omtalade bok Gomorra, och som sig bör satsade på originalspråket. Därmed bröt jag mitt första nyårslöfte som gav i årets första Tematrio, men det kommer väl knappast som någon överraskning. I alla fall inte för mig!

2. Muriel Barbary bloggas det om mer eller mindre varje dag och till slut var även tvungen att införskaffa Igelkottens elegans fastän den absolut inte tillhör den genre som ligger mig varmast om hjärtat. Än så länge har inte rört den men den ligger väldigt bra till för att ta plats i mitt läsmaraton som kommer att gå av stapeln andra veckan i mars.

3. har oerhört svårt för Alexander Schulman och därmed har det inte blivit av att jag har läst  (fånigt vet!) men till Pojken som slutade gråta ligger i min och efter ha läst in mig en aning på såväl som bok så känns det som att det är dags att göra mig av med mina ”fobier” inom en snar framtid.

Comments

  1. Det där med läsmaraton låter intressant!

  2. Fick faktiskt precis hem Ninni Schulmans Flickan med snö i håret. kände att det var en måste bok. Trots efternamnet. Gomorra har jag gått och känt på flera gånger, men inte köpt än. Dock har jag sett filmen.

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: