Tematrio – Önskelistan

I helgens  bokbloggsjerka efterfrågade jag bokliga önskningar till tomten. Veckans tematrio tar upp i stort sett samma tema men Lyran efterfrågar specifikt vilka böcker vi önskar oss i julklapp.

Jag har faktiskt bara önskat mig en bok i år och det är endast min äldsta dotter som har fått ta del av det önskemålet. Boken i fråga är The Twelwe av Justin Cronin , eftersom jag mot all förmodan blev stormförtjust i Flickan från ingenstans. Det ska bli oerhört intressant att få ytterligare en pusselbit i vilka konsekvenser det hemliga experimentet kommer att få.

För en tid sedan publicerade jag en gedigen lista över böcker som jag vill läsa, och för att göra tematrion komplett skulle jag inte ha någonting emot om tomten kunde droppa av dessa böcker under granen på julafton, eftersom det är de som jag är mest nyfiken på just nu:

2. Gone Girl av Gillian Flynn. Jag läste Vass egg på svenska vilket var ett stort misstag. Vis av erfarenhet läste jag Dark Places på engelska och som den kvinnan kan skriva.

3. Standing in another man´s grave av Ian Rankin. Min favoritpolis Rebus är tillbaka, och som jag har saknad denne buttre men på samma gång charmige kriminalkommissarie.

Comments

 1. Är väldigt intresserad av Gillian Flynn
  Lena recently posted..Tematrio – Önskelistan

 2. Jag hoppas att en Flynn hittar hem till mig också, men jag önskar mig Mörka platser 🙂
  Monika recently posted..Topp Tio böcker jag önskar Tomten kommer med

 3. Jag har fått en ny favoförfattare o det e Tove Alsterdal o hennes I tystnaden begravd (ska rec. den snart om du/ni inte har läst den).
  Så nu står hennes första bok på min önskelista o det e Kvinnorna på stranden.

  Fast till jul önskar jag mig alltid de där böckerna som man aldrig köper till sig själv o de e min barn brukar kalla för ”bildeböcker för stora” o jag tycker att de e ett passande namn på de där stora faktaböckerna som e så underbara att bara få drömma sig bort i o det spelar nästan ingen roll vad de handlar om. Har du några som du vill rekomendera?
  Jag fick en väldigt fin bok av ett förlag som jag ska ge till min mikrobiolog till som o det e en bok om Sveriges alla 50 humlor en storsäljare enligt förlaget…

  Kramis från Pockethexan som hoppas att du får din önskebok av tomten!
  Pockethexan recently posted..En oförglömlig IRL-date

 4. Jag tycker att Gone Girl verkar väldigt spännande. Borde kanske ha önskat mig den 🙂
  C.R.M. Nilsson recently posted..Tematrio: Önskelistan

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: