Tematrio – Presenter

temapaketVeckans Tematrio hos Lyran handlar om bra som vi har fått eller gett till någon. Trots den är brukar jag sällan eller aldrig få bokrelaterade saker, vilket i och för sig kan bero på att mina nära och kära tycker att jag redan har på tok för många .

Detta är naturligtvis inte sant utan det är snarare så att jag har för få bokhyllor att förvara mina böcker i. Så det så!

Hur som helst så har jag åtminstone vid några tillfällen fått bokrelaterade av någon vänlig själ, men vid å av tillfällena fick jag vackert propsa på att det var just det jag ville ha (se punkt ett och två).

 1. En fick jag ett hos och jag hann inte mer än hem till datorn så var det slut.
 2. En annan jul låg boken Explosiva barn av Ross W Greene i ett paket. Den är ett måste om man känner någon som har någon slags uppmärksamhetsstörning. Den är fantastisk och den hjälpte mig oerhört mycket när jag precis hade fått veta att min äldsta dotter har .
 3. Tillsammans med recensionsexemplaret av Mörkt motiv av  fick jag en mugg och en chokladbit. Fint initiativ av tycker jag!

Comments

 1. Tänk om flera kunde förstå att presentkort är det bästa en bokälskare kan få! Och visst är det så att det inte är böckerna som är för många, det är bokhyllorna som är för få… Jag har just läst min första Louise Penny, gillade den skarpt!
  Freja recently posted..Skrudade presenter!

  • Så skönt att jag åtminstone har en bundsförvant när det gäller böcker kontra bokhyllor 🙂
   Ja, Penny är minsann en klippa och eftersom hon har skrivit en mängd böcker som ännu inte är översatta till svenska började jag läse dem på engelska. Nästa gång ska jag ta itu med bok fem. Jag längtar men det är inte dags riktigt än.

 2. Presentkort på böcker är nog den bästa present jag vet 🙂
  Monika recently posted..Tematrio – Presenter

  • Ja, det är inte helt fel och jag har kommit fram till att jag måste önska mig det lite oftare 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: