Tematrio – USA

temausaVeckans uppgift i Lyrans Tematrio är att berätta om tre bra amerikanska böcker och för en gångs skull behöver jag varken slita mitt hår eller ljuga för att komma upp med ett svar.

Lovely!

 1. Jag vet inte hur många gånger jag har nämnt Tom Franklins Crooked Letter, Crooked Letter i sådana här sammanhang men hur skulle jag kunna utelämna en sådan fantastisk bok?
 2. The Stranger you seek av Amanda Kyle Williams innehåller mycket av det som vi alla har läst om förut, men det var Keye Streets utstrålning och humor som gjorde att jag absolut vill lära känna henne bättre.
 3. Gillian Flynn är en spännande författare och hennes Dark Places är en fempoängare i min bok. Det är en mörk historia om skuld, utanförskap, fattigdom, våld och ensamhet och den sitter kvar länge efter att sista sidan är läst.

 

Comments

 1. Din nummer 1 och 2 har jag inte läst, men Gillian Flynns Mörka platser finns med även i min trio. Ruggigt bra!!

 2. Alla tre är okända för mig, men Gillian Flynn får nog följa med nästa gång jag shoppar böcker, hon verkar intressant!

 3. Väntar med spänning på att Mörka platser ska komma i pocket.

 4. Mörka platser hade jag nog tänkt läsa snart. I år i alla fall 🙂

 5. Gillian Flynn har jag läst en bok av. Det blir säkert flera.

 6. Gillian Flynn har jag tänkt läsa eller rättare sagt lyssna på, jag hoppas sommaren för med sig mycket läsning.
  Mia

 7. Känner inte till någon av dina tre, men jag ska kolla upp dem och se om någon av dem kan vara något för mig 🙂

 8. Kände inte till någon av de här, behöver tydligen läsa mer 🙂

 9. Flynns böcker är bra, nästan för mörka för mig. Jag hade massor av förslag på min trio, det var svårt att begränsa sig den här gången!

  • Annika says:

   Ja, det var det verkligen men Flynns Gone Girl gillade jag inte alls. Den var en extrem besvikelse, i alla fall för mig.

 10. Spännande, har inte läst ngn av dessa!

Speak Your Mind

*