Tematrio – vampyrer

TematrioVeckans tematrio handlar om vampyrer eller andra övernaturliga varelser, och trots att dessa normalt inte återfinns i de böcker som jag läser så kan jag ändå få till en komplett trio.

1. Flickan från ingenstans av Justin Cronin som handlar om de två FBI-agenterna Brad Wolgast och Phil Doyle som mot bättre vetande håller på med minst sagt tveksamma operationer. Mer kan jag inte säga utan att avslöja för mycket av handlingen.

2. Jurtjyrkogården av Stephen King är en riktigt ruskig historia och skulle verkligen inte vilja möta djur som har återuppstått från de döda, och då särskilt inte en katt som Church.

3. Before the Poison av Peter Robinson svämmar inte direkt över av övernaturliga inslag. Men de finns där och om man är det minsta mottaglig för sådant bör man nog kanske läsa den. I övrigt bör man låta bli vilket jag verkligen önskar att jag hade gjort.

 

Comments

  1. Gunnar / Deckare says

    Before the Poison har jag läst. Tyckte Du att den var så otäck? Kanske

    • Nej, jag tyckte inte alls att den var otäck, snarare tvärtom. Det finns dock de som tror på övernaturliga väsen och kan finna den intressant 🙂

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: