Tips! Tips! Tips!

Jag är i grunden en extremt lat person som gärna angriper möjligheten att underlätta saker och ting vid första bästa tillfälle.

Alla ni som bloggar vet hur viktigt det är att länka både till externa och interna sidor. Detta tar dock en extrem tid då det oftast kan bli ganska många länkar innan man känner sig riktigt nöjd med inlägget. I dag installerade jag ett tillägg som heter Automatic SEO Links som sköter länkningen åt en. Ja, det låter nästan för bra för att vara sant men jag kan gå i god för att tillägget håller vad det lovar. Visserligen krävs det att man konfigurerar det genom att manuellt lägga in sidor man vill länka till, men när man väl är färdig med det så är det bara att tuta och köra. Jag har dock ännu inte listat ut hur jag ska göra med den interna länkningen men det problemet ska nog snart vara löst.

Tänk så enkelt mitt bloggande kommer att bli när jag slipper söka efter länkar till t.ex. författare och bokförlag som jag ofta länkar till. Nu behöver jag bara skriva respektive namn och så tar tillägget hand om resten.

Rekommenderas varmt! Observera att det bara fungerar om du har en egen installerad WP-blogg.

I dag är det söndag vilket innebär att tv-tablån i vanlig ordning erbjuder inte mindre än tre brittiska tv-serier som krockar: Vera, Mördare okänd och Ont blod. Missa inte dessa!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: