Tyst vittne (Silent Witness)

Snart ska krypa ner i -hörnan och se på en av min absoluta favorit tv-serie. är en brittisk tv- om de tre rättspatologer vid Londons universitet: Harry Cunningham, Nikki Alexander och Leo Dalton. De gör verkligen allt i sin makt för att sätta de skyldiga bakom galler.

är ”mysig” trots att den ofta är väldigt blodig då man bokstavligt får följa med deras arbete på nära håll.
har länge gått och väntat på att Harry och Nikki ska bli ett par, och kanske är det ikväll det kommer att ske? Nej, det blev ingen romans dem emellan i går kväll (natt) heller, men nog kom de sannerligen ett steg närmare varandra. tycker att de är så otroligt gulliga tillsammans och eftersom vardagsromantik saknas i mitt liv så skulle lite - uppskattas. Patetiskt? Jo, kanske men det är långt ifrån bara som snyftar framför tv:n, och då både av lyckliga och sorgsna ögonblick.

Om du hör till dem som ännu ej har uppmärksammat kan varmt rekommendera att du slår på :n i kväll kl. 22.2 på tv 4.

Comments

  1. Hej
    Tack för kommentaren i min blogg!
    Jag har bläddrat lite bland dina senaste inlägg. Spännande med filmerna som har påverkat Ian Rankin(för övr en av mina favoritförfattare). Och det är också intressant att fundera på vilka filmer som har påverkat en själv i livet. Den idén ”lånar” jag för framtida inlägg i min blogg (med länk till din då också)
    Trevlig helg!
    i-)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: