Vad har Ian Rankin, Dan Brown och Jeremy Clarcson gemensamt?

Vid ett flertal tillfällen har läst att Dan Browns samlas på hög någonstans och att ägarna (bokhandlarna) aldrig blir av dem.

Därför blev föga förvånad när även Guardian nämner detta i en artikel. En annan författare som nämns är som aldrig ens har hört talas om och det verkar som att jag inte har missat så mycket!?

Mer förvånande är det att Ian Rankins namn finns med i samma artikel som slutar med frågan ”but whose books would you be dumping outside Oxfam’s doors?

är en av mina favoriter och då har läst ett par av Brown som jag tycker har varit bra så väljer jag Clarcson. Vem väjer du?

Comments

  1. Jeremy Clarkson är en av programledarna i motorprogrammet Top Gear. Jag gillar honom i det programmet men har ingen aning om hur hans böcker är.

    Det finns en viss risk att jag skulle dumpa Dan Browns böcker utanför Oxfam. Fast efter att jag läst dem. Jag tycker att de är underhållande läsning, men vill inte tycka det eftersom jag fått för mig att de innehåller en hel del faktafel och dessutom tar till en del författarknep som jag retar mig på. 🙂
    Katarina recently posted..Utflykt

    • Inte undra på att jag aldrig har hört hans namn då jag absolut inte tittar på Top Gear 🙂

      Det har ju pratats en del om Brown och hans faktafel men jag kan då inte påstå att det är något som jag själv har lagt märke till…

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: