Vansinnigt less på att ha ont i magen!

Det har nu gått nio dagar sedan opererade bort mina ”kära” gallstenar och jag mår worse than ever! Jag har konstant ont i magen, såren – eller kanske snarare ärren – kliar och irriterar, luft tränger på hela tiden, jag är uppsvälld och av de många blickar och outtalade frågor jag har fått så är jag säker på att många funderar hur långt gången min graviditet är.

Allt blir lidande: jobbar men varje timme är en plåga. Bloggen blir lidande, hemmet är ett katastrofområde men jag absolut ingen ork och/eller möjlighet att ta tag i skiten. Till och med läsningen går på sparlåga vilket är extremt ovanligt.

Ska det verkligen vara så här!

Comments

 1. Nu har ju jag bara erfarenhet av gallstensoperation med titthål, men jag mådde bra direkt efter operationen. Visst spände det lite och sved i såren men inte värre än att jag klarade av det. Så om du har opererats med hjälp av titthålskirurgi skulle jag säga direkt: Nej, så här ska det INTE vara. Hoppas att du snart mår bättre, om inte – uppsök sjukvården igen för att vara säker på att du inte fått någon infektion eller nåt. Krya på dig!
  Fru E recently posted..Slutet betyder allt

  • Annika says

   Jag opererades med titthål och jag mår sämre nu än innan operationen. Jag har tänkt ta kontakt med sjukvården i morgon för att höra vad det kan vara för fel. Jag är så obeskrivligt less på att hela tiden känna mig som i nionde månaden och på snart på väg att föda … Nja, det var kanske att ta i men jag har i vilket fall som helst konstant ont i magen 🙁

 2. Alla reagerar säkert olika på kirurgiska ingrepp, men det är säkert smart att kontakta sjukvården och ta reda på att allt är som det ska.

  Hoppas du mår bättre snart.
  Katarina recently posted..Gammal är alltid äldst

 3. Usch vad jobbigt! Hoppas att det ger med sig snart.
  enligt O recently posted..I april läser jag

  • Annika says

   Det hoppas jag med! Jag ska ta kontakt med sjukvården i morgon för att höra vad de säger. Jag har på känn att någonting är riktigt galet 🙁

 4. Ja då mår man inte bra, när man inte ens orkar läsa. Jag säger bara usch vad tråkigt, hoppas du snart mår bra!
  Erika recently posted..Tematrio – Bokreafynd

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: