Världens bästa bibliotekarie!

Table of Contents

I går när jag gjorde mitt vanliga onsdags besök på hann jag bara innanför dörren innan jag hade en hel hög med sprillans nya i min hand som världens bästa bibliotekarie hade lagt undan till mig.

Snacka om service!


Mörkrets gärning av är inte en om duon och som gör gällande utan den handlar om Charlie Flint. Måste säga att jag blev lite besviken över det då jag inte tycker att hennes böcker utan ovan nämnda huvudkaraktärer håller måttet men naturligtvis ska jag ge den en chans. Jag hoppas att Ond skörd av Sharon J Bolton är bättre än debuten Rov. Skendöd av Thomas Enger låter lovande och jag håller tummarna för att jag kommer att hitta en ny pärla i honom.


Svart himmel av vars huvudperson är Sigurdur Oli. Jag har bara läst en bok av denne islänning tidigare och då jag tyckte att den var bra hoppas jag att även den här kommer att vara det. The Black Madonna av Peter Millar vars baksidestext lovar”A book to make green with envy”. Låter lovande i alla fall i mina öron.

Comments

  1. Det är härligt med engagerade människor som ser dig och dina önskemål.

  2. Skendöd står på min önskelista. Kanske kan det bli en ny norsk favorit. Det ska bli intressant att höra vad du tycker om den.
    Monika recently posted..Önskelista (del 5)

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge
%d bloggare gillar detta: