Bloggpaus p.g.a. flytt

I dag åker jag ner till södra Sverige för att hjälpa min dotter att flytta hemifrån …. snyft! Därför tar den här bloggen en paus. När jag kommer tillbaka på fredag den 14 augusti står följande på programmet:

Ha det så gott allesammans tills vi ”ses” igen!

Comments

 1. spännande! 🙂
  jag trixade och donade med det där ett bra tag, men hittade aldrig lösningen på att få ut de olika flaggorna i sidofönstret såsom du har det. de dök inte upp någonstans om jag ska vara helt ärlig. haha.

  några rekommendationer där? 🙂

 2. Underbart, tack för hjälpen!
  Det ser riktig classy ut nu. Jag var faktiskt inne och rotade på Global Translator häromdagen men gav upp när det inte fungerade enligt planerna… Och till min förvåning kör du med något liknande på din blogg (!), vad heter inlägget du kör med?

 3. Snyft snyft. Det måste vara jättejobbigt när hon ger sig iväg. Men tänk vad mysigt ni kan ha det när hon eller du kommer på besök. Styrkekram.

  • Tack Bokmalen, den värmde! Styrkekramen alltså! Jo visst är det jobbigt, men samtidigt känns det som att det här kan bli riktigt bra. Vi hälsade på i skolan i dag och det känns verkligen som att den passar henne perfekt.

 4. Kan tänka mej att det är blandade känslor med flytten! Ser fram emot att läsa dina recensioner när du är tillbaka!

  • Fia: Ja, det är det verkligen. Känns både kul och skrämmande på samma gång. Min tjej håller på att bli stora damen, hujedamig så hemskt!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: