Läskudden – en utvärdering

läskuddeDen första maj skrev jag inlägget Läskudden – svaret på mina böner?. Då hade jag ännu inte fått den, men i fredags låg den så fint i brevlådan och bara väntade på att jag skulle komma hem från jobbet. Glad i hågen och full av förväntan slet jag upp paketet, klämde och kände på läskudden innan jag ställde den på bordet för att betrakta den på lite avstånd.

På kvällen blev det så dags att utforska vad den egentligen går för, och till min glädje blev jag inte besviken.

Först ut att ta plats i kudden var min surfplatta, som i sin litenhet inte väger särskilt mycket, men som ändå kan bli ganska tung efter att ha hållit i den en stund. Det var en enorm befrielse att helt kunna koppla bort kroppen och låta kudden ta hand om den tunga biten. Jag satt där en god stund och hittade på ”ärenden” på nätet bara för att utnyttja kudden till max.

Till slut blev jag less på det och surfplattan fick göra plats för en bok i stället, och det fungerade lika bra det. Vad som är en aning trixigt är när man ska bläddra, men övning ger färdighet och det kommer inte att dröja länge innan jag, precis som utlovat, snabbt och smidigt kommer att kunna bläddra med bara en hand.

Inte nog med att den är användbar, den är snygg också?

Eller vad säger du?

Psst! Om du är intresserad av att tävla om en egen läskudde i valfri färg bör du inte missa att hålla dig uppdaterad över vad som händer på min blogg. En tävling kommer nämligen inom kort …

I väntan på den kan du kika in på The Book Seat för att spana in vilken färg du vill ha, och när du ändå är igång bör du surfa in på kuddens Facebooksida för att få fler tips på vad du kan använda den till.

Comments

  1. Låter riktigt intressant! 🙂
    Carro recently posted..ÄNTLIGEN!!!! MITT FÖRSTA RECENSIONSEX HAR KOMMIT!! 🙂

  2. Låter som en bra grej! Perfekt för mig som alltid läser mig till sömns 🙂
    Books ABC recently posted..Från A till Ö: W som i Elin Wägner

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: