Min bokhylla: D

Det var betydligt lättare att hitta titlar på D i min bokhylla:

Dödligt villospår av Nora Roberts har stått i min bokhylla i en hel evighet och jag är fortfarande inte särskilt sugen på att läsa den efter bottennappet med Förföljd av det förflutna.

Då översättningen av Gillian Flynns Vass egg var under all kritik bestämde jag mig för att läsa Dark Places på engelska. Har jag gjort det? Nej inte ännu men det kommer …

Även Darling Jim av Christian Mørk har prytt min bokhylla väldigt länge men pressrösterna på bokomslaget gör att jag inte tänker låta bli att läsa den i en hel evighet.

Dead Man´s Grip av Peter James är ruskigt bra och jag uppmanar alla att läsa hans böcker om Roy Grace. Men gör det gärna på engelska så att ni inte behöver vänta så länge mellan böckerna!

 

Comments

 1. Gunnar (Deckare) says

  Jag har inte läst Peter James. Kanske man skulle testa.

  Jag är inne då och då och läser din blogg men det är krångligt att kommentera för mig. Jag kan ta lite omvägar men skulle helst vilja skicka som WordPress-användare där min blogg numer ligger. Många av dom jag läser regelbundet är wordpress-användare och andra som jag besöker har oftast en variant med namn och url till bloggen.Ser att du har länk här till min gamla blogg. Min nuvarande är:
  http://gunnardeckare.wordpress.com/ 
  Jag ser att dina länkar till deckarförfattare innehåller många som också är mina favoriter. Ann Cleeves finns inte med men jag har för mig att du har läst och bloggat om hennes böcker. Hon är en av dom som jag gillar riktigt mycket.

  • Annika says

   På vilket sätt är det krångligt att kommentera? Jag har en WP blogg fast jag har i och för sig en installerad variant kan det vara det som ställer till det, eller är det kanske Disqus?

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: