Nu är The Affair här

Nu är den sextonde boken om Jack Reacher här!

Lee Childs nyhetsbrev gör gällande att The Affair är ” the prequel explaining one of the most debated mysteries concerning Reacher’s years in the Army. What made him leave the only life he’d known to become a loner, wanderer, a man who has everything he needs and nothing he doesn’t? ”

Jag har läst samtliga böcker om Jack Reacher som har kommit ut på svenska – hittills 13 stycken – plus 61 Hours, och jag om någon är mer än lovligt nyfiken på Reachers bakgrund. Innan The Affair måste jag dock läsa Worth Dying For som jag vet att Anders Bellis är i full gång med att översätta (om han nu inte redan är färdig).

Även om jag är hopplöst oduglig på att läsa böcker i rätt ordning så måste jag ändå tillstå att man får ut mest av Childs böcker om man just läser dem i ordningsföljd för annars finns det en överhängande risk att man inte alls hänger med i Reachers utveckling och på tidigare avgörande händelser i hans liv.

Även om jag tycker att 61 Hours var något av ett ”lågvattenmärke” så kan jag varmt rekommendera Lee Childs böcker om sin store hjälte Jack Reacher!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: