Två frågor i en smäll!

Inspirerad av Bokbabbel presenterade Ord och inga visor en lista över vilka författare hon inte kan sluta tjata om.

Boktokig ställer frågan om vi har några favoritförfattare och hur vi tänker kring det temat.

Då dessa frågor är starkt knutna till varandra så känns det mest naturligt att svara på båda frågorna i ett och samma inlägg.

Jag har en mängd olika författare som jag ständigt återkommer till. Det är inte nödvändigtvis så att deras böcker alltid går före i läskön men de har en given plats i mitt hjärta och jag skulle aldrig drömma om att inte läsa allt som de har skrivit. Allt inom sinom tid då naturligtvis.

Peter James nya bok Dead Man´s Grip har stått i min bokhylla i några månader nu och den sparar jag medvetet på eftersom jag då inte ska behöva vänta så länge på att han kommer ut med något nytt. Detsamma gäller för Stephen Booths bok Djävulsklippan bara för att på ett ungefär visa hur jag tänker när jag planerar läsningen.

Hur som helst: mina favoritförfattare som jag ständigt tjatar om är följande:

Elly Griffiths
Stephen Booth
Mark Billingham
Dennis Lehane
Janet Evanovich
Diana Gabaldon
Peter James
Val McDermid
Tamara McKinley
Peter Robinson

Har du någon favoritförfattare som du inte kan sluta tjata om?

Comments

  1. Vad roligt att du svarat och listat dina favoriter. Nu har jag också listat dem!

  2. Tamara McKinley kikade jag på ett tag, men sedan läste jag någonstans att hennes böcker var likadana allihop. Då flyttade jag bort henne från listan. Det kanske var dumt då?

    • Den enda bok jag har läst av henne som jag inte riktigt gillade var Matildas sista vals och tyvärr har hon kommit ut med en bok som verkar vara en kopia av den. Kommer dock inte på vad den heter just nu (jag har dock bloggat om den tidigare).

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: