2011 – utmaningarnas år

Att delta i diverse olika utmaningar är kul och ibland kan det kanske bli lite väl för mycket av det goda. Här nedan följer en lista på de utmaningar som jag själv har skapat, samt de utmaningar som jag anmält mitt intresse till.

Egna utmaningar

Bokbloggsjerka har blivit något av en liten succé och den kommer att fortsätta hålla på så länge ni orkar och vill delta.

Språkutmaningen går helt enkelt ut på att minst läsa de tio böcker på anda språk än svenska som står och trängs i min bokhylla. Om jag dessutom lyckas läsa en eller ett par från min bubblare-lista så kommer jag att känna mig mer än nöjd den 31 december i år.

Stephanie Plum utmaningen kommer att pågå till den 31 juli och jag har hela nio böcker kvar att läsa. Det finns inga garantier för att jag skall lyckas slutföra vad jag har åtagit mig men jag tänker då i alla fall försöka.

Andras utmaningar

För en tid sedan anmälde jag mitt intresse till en Trilogiutmaning hos Bokmärkt som håller på till slutet av april 2011. Problemet är bara att jag ännu inte har kommit på vad jag ska läsa. Tips mottages tacksamt. Enda kravet är att de måste hålla sig inom thriller/kriminalroman/deckare/spänningslitteratur.

Precis i detta nu hittade Boktolva 2011 hos Enligt o som jag absolut inte kan motstå. Nu gäller det bara att knåpa ihop en lista på minst 12 författare som jag ännu inte har läst men som jag gärna vill läsa. Listan kommer att publiceras i ett eget inlägg inom kort.

Sist men inte minst har jag hakat på Paulas läsutmaning: Deckare jorden runt som håller på i hela 365 dagar. Även här gäller regeln att jag kommer att publicera min lista inom kort. Vad som däremot inte är helt bestämt ännu är hur många böcker jag kommer att läsa. Ej heller vilka länder/världsdelar jag kommer att koncentrera mig på.

Hur ser er egen utmaningslista ut?

Comments

  1. Kul med en tolva så att jag får upptäcka lite nytt genom dig! Är lite sugen på fler utmaningar trots att det gick lite si och så 2010.
    enligt O recently posted..Vad är en roman

    • Det är inte konstigt att det går si och så med utmaningarna ibland. Vi som bloggar om böcker har väl sällan eller aldrig bara bloggen att tänka på och allt som oftast går det som går under samlingsnamnet ”livet” före våra ambitioner i litteraturens förtrollade värld. Eller så är det i alla fall för mig …

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: