Beatles i mitt hjärta

Av någon anledning var det endast i min familj som fastnade för och deras musik. Jag grät floder när 1980 dog när bara var 12 år. När George Harrison dog 2001 hade jag blivit äldre och förståndigare och sörjde inte lika mycket, men visst var det tråkigt att ytterligare en beatle hade gått ur tiden.

Okej, allt var inte bra (Paul McCartneys Temporary Secratary är ett skräckexempel som ni kan lyssna på nedan om ni vill, vågar och kan).

Ett tag sparade på allt jag kunde komma över och även om samlingen har tunnats ut genom åren så finns det några godbitar kvar.

Nu är intresserad av att sälja ett objekt som har passerat genom händer och som redan för 20 år sedan kostade en rejäl slant. Problemet är att jag inte vet vart jag ska vända mig.

Känner du någon som samlar på -objekt? Eller känner du till en bra annonssida som är värd att pröva?

Alla är hjärtligt välkomna!

 

Comments

 1. Hej, fick du något napp på din förfrågan om Beatles?

  Jag har en Daily News, December 10, 1980 – John Lennon, his life and times, a 16-page picture section, som jag skulle vilja sälja till någon som är intresserad. Betingar inte stort värde men kanske synd att bara slänga?

  Mvh, Marianne

  • Nej, tyvärr inte. Det verkar inte vara någon större efterfrågan på Beatlesprylar, vilket även gäller för CD-skivor har jag märkt. Jag har en hel drös som jag vill sälja men inte en enda har hört av sig. Det kan i och för sig bero på att en bokblogg kanske inte är rätt forum för säljande…

 2. Du får gärna höra av dig till mig och berätta vad du har, jag har en del Beatles prylar
  som jag samlar på så kanske du har nåt som jag är intresserad av.
  Mvh åsa

 3. Jag är också en stor Beatlesfantast.

  Men inte så att jag köper dyra samlarobjekt. Jag gillar bara deras musik.

  Är det inte på eBay som folk säljer samlarobjekt?

  Eller om det är något riktigt värdefullt kanske du ska vända dig till någon typ av auktionshus?

  • Tyvärr vet jag inte alls vad den kan vara värld, men eBay var ju ingen dum idé och det var inte auktionshus heller. Skall kolla upp detta.
   Tack för tipsen!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

%d bloggare gillar detta: