Bokbloggsjerka 21 – 24 april

Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

 1. Skriv in urlen till ditt inläggom ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg.(Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).
 2. Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!
 3. Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.
 4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Hur avgörande är karaktärerna tycker du?

Comments

 1. Har äntligen fått till ett svar på helgens jerka! 🙂

 2. Puh, jag hann också med ett litet svar på veckans jerka. Önskar er alla en fin start på veckan !
  http://iregnet.blogspot.fi/2017/04/bokbloggsjerka-mina-favoritkaraktarer.html

 3. Oerhört trist svar från mig, men jag är inte säker på att jag förstår frågan…

  https://lottensbokblogg.wordpress.com/2017/04/21/bokbloggsjerka-21-24-april-karaktarer/

 4. Jag hoppas att jag har tolkat frågan rätt 😉
  http://skrivrobert.blogspot.se/2017/04/bokbloggsjerka-21-24-april.html

 5. Grattis på namnsdagen! 🙂
  här kommer mitt svar
  http://bokraden.blogspot.se/2017/04/bokbloggsjerka-21-24-april.html

Trackbacks

 1. […] Är riktigt trött och kopplar av genom att jag ser om lite disney filmer, jag menar man kan aldrig bli för gammal för disney, eller vad tycker ni? Hursomhelst är ded dags för helgens bokbloggsjerka […]

 2. […] är någon vecka sen jag varit med i Annikas bokbloggsjerka, men den här helgen ska jag fundera lite på karaktärer. Det är nämligen frågan i jerkan. Hur […]

 3. […] I veckans bokbloggsjerka frågar Annika: Hur avgörande är karaktärerna tycker du? […]

Speak Your Mind

*