Bokbloggsjerka 6 – 9 december

jerka11Har du ett genuint intresse för böcker? Bloggar du om böcker/litteratur/författare? Eller skriver du kanske ett och annat inlägg som har med ovanstående att göra? Då är du välkommen att delta i det som jag kallar för ”Bokbloggsjerka”.

Om bokbloggsjerka

Precis som titeln antyder är bokbloggsjerkan till för att vi ska kunna hoppa (eller jerka om man så vill) runt bland bokbloggar som har anmält sig i kommentarsfältet till respektive jerkainlägg. En del känner vi säkert till sedan tidigare men förhoppningen är att vi kommer att hitta nya bokbloggare som vi annars kanske skulle missa.

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg om jerkan på din blogg och börja hoppa runt bland alla bloggar som har anmält sitt intresse till att vara med. Glöm inte att lämna ett avtryck i form av en kommentar hos de bloggare ni besöker. Detta gäller naturligtvis också om ni börjar följa någon genom jerkan då det alltid är kul att få veta hur man har blivit ”spårad”.

Jerkan pågår fredag – måndag varje helg!

Det finns med andra ord ingen anledning till panik då du har hela fyra dagar på dig att svara.  Glöm inte att återkomma till det här inlägget för att se alla nya bloggar som har lagts till i listan.

Du måste ha en blogg som delvis handlar om böcker för att få vara med.

Regler

1. Skriv in urlen till ditt inlägg om ”jerkan” i kommentarsfältet så att vi lätt hittar till ditt inlägg. (Det är alltså inte adressen till din bloggs huvudsida som ska skrivas in här).

2.  Besök andra bloggar genom att klicka på deras ”jerka”inlägg. Hitta nya bloggar att följa. Skaffa nya vänner. Prata om böcker. Skryt upp dina favoritförfattare. Ha kul!

3.  Sprid information om jerkan så att så många som möjligt hittar hit och kan dela med sig. Ju fler vi blir desto fler nya bokbloggar kommer vi att hitta under resans gång.

4. Besvara följande fråga i ditt inlägg (det blir en ny fråga varje vecka!):

Vilken karaktär skulle du helst vilja möta IRL och varför?
Jag vet att många kommer att skrika i högan sky nu eftersom det står karaktär och inte karaktärer. Men du kan känna dig helt lugn eftersom du får lista precis hur många du vill. Bra va? 😉
Mitt svar kommer i ett separat inlägg under helgen.

Comments

  1. Sent som alltid, men här några problemlösare som jag gärna skulle träffa, plus lite bilder på vårnyligen omhändertagna katt (böcker och katt, borde väl ha nåt om te också, för att få allt centralt i en och samma post 😉

    http://my.opera.com/Kattslaven_Koko/blog/2013/12/09/moten-med-fiktiva-karaktarer-och-en-fluffsvans-2
    Koko recently posted..Nomen est omen

  2. Jag har också bloggat! http://www.saganomsagorna.se/2013/12/bokbloggsjerka-6-9-december.html
    Anna / Sagan om Sagorna recently posted..Bokbloggsjerka 6-9 december

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: