Dessa tjejer verkar inte ha förstått att det finns gränser för vad en människokropp klarar av!

Ända sedan Nathalie (min dotter) skickade mig länken till det första klippet har jag kollat på det flera gånger varje dag. Och jag får ALDRIG nog!

Jag har tittat på sport så länge jag kan minnas men jag har INTE någonsin tidigare stött på någon med Katelyn Ohashis talang. Jag lovar att du kommer att bli imponerad även om du tycker att sport är det tråkigaste du vet!

Jag menar, kolla bara hur fullständigt kör över sitt motstånd:

Om jag mot all förmodan inte ha övertygat dig med klippet ovan så kan kanske hennes tolkning av Michael Jackson få dig på andra tankar.

När man börjar gräva i saker (eller snarare när Nathalie börjar gräva i saker) så dyker det minsann upp saker som onekligen är såväl intressant som imponerande!

Kolla in fotnoterna nedan.

Fotnot 1: 1,08 in i det översta klippet skymtas en tjej vid namn Ariana Berlin. Hon föddes 1987 och är en gammal gymnast som alltid hade drömt om att tävla för UCLA. Hennes dröm gick upp i rök 2001 när hon som 13-åring var med i en allvarlig bilolycka. Efter olyckan fick hon sluta med gymnastik och blev i stället en av de yngsta medlemmarna i San Diegos breakdance lag ” Culture Shock”.

 

Bild lånad från Skullcandy

Efter stora framgångar inom dansen fick hon chansen att spendera tid med Miss Val, huvudcoach för UCLA. Arianas liv har blivit film och den finns på Netflix under namnet ”Full out”.

I dag arbetar Ariana som stuntman i filmer och som assisterande tränare till just Miss Val och UCLA men även för Katleyn Ohashi.

Fotnot 2: 1,38 in i det andra klippet gör två kvinnor high five. En av dem är Ariana och den andra är Miss Val och de båda är numera Katleyn Ohashis tränare.

Fotnot 3: Precis som med allting annat finns det ”bubblare” eller vad sägs om Simone Biles, född 1997, som till och med har fått tricks uppkallade efter sig. Detta är å andra sidan inte särskilt förvånande om man kollar lite extra på vad hon har för sig 35 sekunder in i klippet.

Comments

 1. Jag har gillat att se på gymnastik innan, det finns verkligen duktiga och spektakulära flickor som just Katelyn, Klippet med Simone går inte att se på din blogg.
  Jag kom bara tänka på en true crime podcast jag har lyssnat på nyligen den heter Belived ( https://believed.michiganradio.org/) som handlar om läkaren Larry Nassar, till slut blir ställd inför rätta efter att sexuellt ofredat unga gymnaster maskerade som behandlande massage.

  • Det är jättebra att du säger till när något inte fungerar som det ska. Jag har haft enorma problem med servern under hela helgen, men vad jag kan se har supporten gjort sitt jobb.

   Beträffande klippet med Simone så verkar det bero på att det är spärrat från att visas på bloggar etc.
   Annika recently posted..Recension: Camille av Pierre Lemaitre

 2. Ja, verkligen! Vid det här laget kan jag det första klippet utan och innan, men jag är fortfarande lika imponerad!
  Annika recently posted..Dessa tjejer verkar inte ha förstått att det finns gränser för vad en människokropp klarar av!

 3. Tack för att du visade filmklippen, vilken fantastisk uppvisning! Och hon ser verkligen ut att ha kul på mattan, så otroligt imponerande!

Speak Your Mind

*

CommentLuv badge

WP Twitter Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d bloggare gillar detta: